La propera Trobada del Triangle Jove serà a Menorca

La XIII edició de la Trobada d’entitats juvenils del Triangle Jove ja té localització. Els propers 21, 22 i 23 d’octubre més de cent joves es reuniran a l’illa de Menorca.  Aquesta va ser la decisió que es va prendre a la reunió preparatòria que el Patronat de la Fundació Triangle Jove va fer a Barcelona el cap de setmana 9 i 10 de juliol, ampliat en aquesta ocasió a membres dels secretariats i permanents del CJCV, CJIB i CNJC.

Marta Carrió, la presidenta del Consell de la Joventut de les Illes Balears, ha destacat la importància de realitzar trobades com aquesta en les diferents illes balears, com a mostra de normalització de la relació del teixit associatiu illenc amb la resta de l’associacionisme juvenil dels territoris de parla catalana.

La Trobada del Triangle Jove d’enguany tornarà a erigir-se com un espai de reflexió, debat i proposta sobre els reptes i el paper de la joventut associada en els assumptes que marquen l’actualitat social. En aquesta ocasió, la temàtica tractada serà la de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) i com estan transformant la realitat dels i les joves així com la seva manera de participar. De moment, per començar a donar voltes al tema s’ha llençat una enquesta en què tot aquell qui vulgui pot dir la seva sobre quins aspectes resulten més interessants dintre, o proposar de nous. Aquesta enquesta on-line es pot trobar a la plana web del Triangle Jove des de fa unes setmanes i té previst finalitzar el període de consultes a mitjans del mes de juliol.

A la reunió, a més de començar a preparar la propera Trobada, s’hi va analitzar el funcionament del projecte durant aquests darrers mesos i també va traçar-s’hi una estratègia de funcionament pels propers anys adaptada a les circumstàncies de la situació econòmica actual. Les importants retallades que esta patint el conjunt del moviment associatiu juvenil en general, i els consells de joventut en particular, afecten indirectament la Fundació Triangle Jove, fet que ha obligat els patrons a replantejar el format de l’activitat de la Fundació per garantir-ne la continuïtat a partir de l’any 2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s