EL CNJC escull nova membre del Secretariat i renova la patrona de la Fundació Triangle Jove

El CNJC ha escollit Maria Aroca, de l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut, com a nova membre del Secretariat i ha renovat Laura Ribalaiga com a patrona de la Fundació Triangle Jove. Ho ha fet durant l’Assemblea General Extraordinària i el Comitè Executiu que s’han celebrat aquest dissabte a la seu del Consell.

En el Comitè Executiu el president del CNJC, Sergi Contreras i el Vicepresident 1r, han explicat l’estat del pla de treball 2012-13 i el secretari d’economia, Arseni Armengou, la situació del Triangle Jove i la gestió del CNJC.

Les entitats juvenils han debatut sobre la participació del CNJC a la Comissió de Violència Urbana del Consell de Seguretat  i sobre les greus afectacions dels acords de govern al Consell per ser entitat de dret públic.

Pel que fa a les resolucions, s’ha aprovat la resolució del Secretariat “Per un espai públic plural, inclusiu i que fomenti la cohesió social”, en canvi no s’ha aprovat la resolució per un futur digne de la joventut i contra les retallades en educació pública de l’àmbit sindicals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s