El País Valencià acollirà a l’octubre la XV Trobada Triangle

CIMG0009El patronat de la fundació Triangle Jove va reunir-se dissabte 12 a València. Amb l’assistència de patrons valencians, catalans i illencs, la reunió va servir per planificar l’activitat de la Fundació en 2013.

L’agenda d’aquest any vindrà marcada per l’organització de la XV Trobada Triangle Jove, que enguany serà al País Valencià. Paral·lelament, s’acordà també seguir impulsant l’acció en xarxa entre les entitats triangleres. En la línia de treball consensuada a la XIV Trobada, seguirà consolidant-se la xarxa de cooperació entre consells locals de joventut i també la promoció de l’associacionisme juvenil mitjançant la campanya #indignacció.

A la reunió de València va ser especialment important l’assistència dels patrons i representants del Consell de la Joventut de les Illes Balears. Les entitats del CJIB, malgrat els atacs i el decret d’eliminació de l’administració Bauzà, segueixen treballant per bastir una nova plataforma de participació juvenil a les Illes. La Fundació va voler traslladar-hi tot el seu recolzament i de fet s’acordà destinar part del pressupost de la Fundació d’enguany a recolzar econòmicament l’acció d’esta nova plataforma.

La Fundació Triangle realitzarà al llarg de 2013 noves reunions orientades a l’organització de la XV Trobada, que serà previsiblement el 19, 20 i 21 d’octubre al País Valencià. En concret, està prevista una reunió de presidents dels tres consells per al 16 de març a València; una nova reunió del patronat el 27 d’abril a Barcelona; una reunió dels secretariats i permanents dels tres consells el 25 de maig a Palma.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s