Bernat Riera i Marta Carrió, president i vicepresidenta de la permanent del Consell de la Joventut

fotonoticia_20130317162934_800

La Federació del Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB) ha elegit aquest diumenge a la seva comissió permanent, que estarà presidida per Bernat Riera (de OJE-Illes) i tindrà a Marta Carrió (JEN) com a vicepresidenta primera, segons s’ha acordat durant la primera assemblea general ordinària de la Federació.

La nova comissió aposta per un model associatiu “on la participació democràtica i plural és un eix bàsic, en contraposició als models de lobby s d’interessos econòmics i on els càrrecs són designats a dit“, ha informat el CJIB en un comunicat.

La comissió està formada per una pluralitat de les entitats i associacions que integren el CJIB i, a més, compta amb una paritat entre sexes.

La resta de càrrecs dels exerciran Marta Peset (Vicepresidència segona),Juan José Martínez (Secretaria), Àlex Segura (Tresoreria), Elisabeth Bujosa (Vocalia de Mallorca) i Noelia González (Vocalia de Formentera).

D’altra banda, durant l’assemblea també s’ha aprovat l’adhesió a la Federació d’entitats com el Casal de Joves de Tramuntana, el Grup d’esplais de Mallorca i el Grup d’esplai la Cadernera.

D’aquesta manera, la Federació a partir d’ara comptarà amb 19 entitats, si bé continua amb l’expectativa que es produeixin noves inclusions que “segur que a la propera assemblea ja seran una realitat”.

Font: http://bloko.info/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s