TROBADA JUVENIL A MALLORCA REIVINDICATIVA

 

La Fundació Triangle Jove realitzarà la seva trobada anual a Mallorca com a acte de reivindicació d’un Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB) que ha estat suprimit pel govern Bauzà.

 

1er Patronat 2014 BCN

Aquest diumenge, representants dels consells de joventut del País Valencià, les Illes i Catalunya es van reunir a Barcelona en el patronat de la Fundació Triangle Jove on es va acordar realitzar la seva trobada anual  els propers 17, 18 i 19 d’octubre a Mallorca per reivindicar el Consell de la Joventut de les Illes Balears que ha estat suprimit pel govern balear. Per al patronat cal demostrar que encara que certs governs vulguin desautoritzar la veu del jovent associat de les Illes, per a la resta de consells, aquest òrgan no només segueix sent vàlid sinó que a més és imprescindible en un moment on la societat reclama més proximitat, participació i transparència de les administracions. A més, s’ha acordat que la fundació donarà suport econòmic i logístic al CJIB mentre aquest no tingui el suport de l’administració de les Illes.

El patronat també  va tractar altres temes entre els que destaquen la campanya que realitzaran els Consells Locals de Joventut dels tres territoris sobre drets laborals conjuntament amb les joventuts dels sindicats. Sens dubte, l’àrea territorial és una de les que el Triangle Jove està prioritzant amb la creació de la XCLJ, Xarxa de Consells Locals de Joventut, que fa poc ha estrenat logotip, Facebook i Twitter i ben aviat presentarà la seva nova web.

Per acabar, membres del patronat es van intercanviar samarretes verdes de la Crida per l’educació a les illes per samarretes grogues contra les retallades en educació a Catalunya en el que fou l’anècdota del dia i en un símbol de que el Triangle és també un lloc on es comparteixen les lluites socials dels diferents territoris.

Un pensament sobre “TROBADA JUVENIL A MALLORCA REIVINDICATIVA

  1. Retroenllaç: Es posa en marxa la Trobada del Triangle Jove d’enguany! | Consells Locals de Joventut -CLJ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s