El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya escull a la seua nova presidenta

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), la plataforma creada el 1979 i que aplega 60 entitats juvenils, ha escollit nova presidència durant la seva assemblea general celebrada el 15 de març al Centre Cívic Cotxeres de Sants (Barcelona). Núria Ramon de l’entitat DONA-Joves Nacionalistes per la Igualtat és la nova presidenta. Eloi Cortés d’Avalot-Joves de la UGT de Catalunya és el vicepresident 1r i David Guàrdia de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, el vicepresident 2n.
Núria Ramon de l’entitat DONA, nova presidenta del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya - Participació i Associacionisme - CNJC 2014-04-02 16-52-54
En la 36a Assemblea General Ordinària, es van aprovar resolucions (consultar aquí) de gran actualitat com les titulades: “Contra la reforma de la llei de l’avortament i en defensa dels drets sexuals i reproductius i dels drets de les dones a decidir sobre el propi cos”, “En defensa dels mitjans de comunicació públics”, “Per un transport públic de tots i totes”, “Lo riu és vida! rebuig al pla de Conca i al PHN” o “Per una llei electoral catalana i de transparència”.

Contra l’increment de tarifes del transport públic

En la resolució “Per un transport públic de tots i totes” el CNJC mostra el suport a les mobilitzacions de la PTP i Stop Pujades i es compromet a treballar conjuntament amb ambdues organitzacions. Així, el CNJC rebutja enèrgicament l’increment de tarifes que s’ha dut a terme el mes de gener de 2014.

Solidaritat amb els treballadors i treballadores de TV3 i Catalunya Ràdio

El CNJC en la resolució “En defensa dels mitjans de comunicació públics” mostra la solidaritat i suport als treballadors i treballadores de TV3 i Catalunya Ràdio en les seves reivindicacions i els encoratgem a seguir lluitant per la preservació d’aquest servei públic.

Finalment, en la resolució “Contra la reforma de la llei de l’avortament i en defensa dels drets sexuals i reproductius i dels drets de les dones a decidir sobre el propi cos” el CNJC demana, entre d’altres, retirar immediatament l’avantprojecte de llei contra les dones. A més, insta la societat civil i les institucions públiques a desobeir la contrareforma de l’avortament i evitar el greu retrocés que imposa el masclisme governamental.

En l’acte de cloenda, que va tenir lloc a les 19h al Centre Cívic Cotxeres de Sants de Barcelona, hi van intervindre la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté i el president de l’European Youth Forum, Peter Matjašič.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s