El CJCV renova la seua comissió permanent

El Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana, en la seua XL Assemblea General Ordinària ha renovat la seua comissió permanent encapçalada per David Latorre.

https://i0.wp.com/cjcv.org/wp-content/uploads/DSC_9514.jpg

El màxim òrgan de representació juvenil del País Valencià, ha celebrat aquest cap de setmana a la ciutat d’Ontinyent, la seua XL Assemblea General Ordinària on, han triat el nou equip que dirigirà el projecte de l’entitatdurant els pròxims dos anys.

La nova comissió permanent encapçalada per David Latorre García del Consell de la Joventut de Mislata, està formada a més per Alexandre Vila Ricart d´Aposta Jove UGT-PV com a Vicepresident i responsable de l’àrea socioeconòmica, Laia Mauri Folgado del BLOC JOVE com a Secretària i responsable de l’àrea d’internacional i Alejandra Bou del Consell de la Joventut d’Alacant com a tresorera i responsable d’igualtat. Les vocalies estaran representades per Carlos Sánchez Arenas de JSPV (àrea de Territorial), Francisco Javier Marco de la FEV (àrea d’educació), Luis Martínez de NNGG (àrea de participació) i Maribel Codorniu del Consell de Joves de Gandia (comunicació).

Els objectius que s’ha marcat el nou equip són apropar la participació i  l’associacionisme al conjunt de la joventut valenciana, així com, traslladar a l’administració les propostes aprovades en l’assemblea per a desenvolupar un pla jove que marque les polítiques de joventut de una forma integral durant els pròxims anys.

La XL Assemblea aprovà per unanimitat l’informe  de gestió de l’anterior equip, així com un document que recull totes les propostes de l’associacionisme juvenil per al pla jove i demostrà la unió, la pluralitat i la capacitat de construir des del consens que té l’associacionisme juvenil valencià.

A l’acte de clausura van assistir Sergi Contreras, Fundació Triangle Jove, Joan Conca com a membre del Consejo de la Juventud de España, així com Juan Carlos Caballero, Secretari de l’IVAJ-GVA JOVE, el Regidor de Joventut, Pepe Pla i l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez. Els quals van felicitar el treball realitzat els dos últims anys per l’anterior Comissió Permanent i van instar a continuar treballant als nous membres com a referents de la joventut valenciana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s