A la XVI Trobada del Triangle Jove es creen espais de treball comú

La XVI Trobada del Triangle Jove s’ha celebrat aquest cap de setmana (17, 18 i 19 d’octubre) a Santa Margalida, Mallorca, amb el lema “L’associacionisme transformador”.

Enguany el format de la trobada ha canviat i s’ha enfocat a la formació dels participants i el treball per àmbits de les entitats que hi participen. 

Més d’un centenar de representants d’entitats juvenils catalanes, illenques i valencianes del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV), el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) i el Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB) han participat aquest cap de setmana a la XVI Trobada que organitza la Fundació Triangle Jove, un projecte compartit entre els tres consells de joventut. La Trobada d’enguany s’ha celebrat a Santa Margalida (comarca del Pla de Mallorca, Mallorca), amb el lema “L’associacionisme transformador”.

El format d’aquesta trobada ha estat diferent al de les anteriors perquè s’ha centrat en la formació. Els participants han pogut millorar la seva oratòria, aprendre a fer un projecte internacional o replantejar la comunicació de la seva entitat a les xarxes. El matí de diumenge s’ha dedicat al treball en xarxa, agrupant les entitats per àmbits, des d’educatives a polítiques. Es pretén donar una empenta a les entitats perquè dissenyin campanyes o plans d’acció conjunts pels tres territoris. La Trobada ha servit també com a altaveu per exigir un canvi cap en la política juvenil del govern balear, que no reconeix el CJIB i tampoc no el subvenciona.

A l’acte de cloenda, que ha tingut lloc aquest diumenge al matí al Centre Cívic de Ca’n Picafort, hi han participat el Director General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Toni Reig, el Batle de Santa Margalida, Antoni Reus i l’actual presidenta de la fundació Triangle Jove Reis Gallego.

de la fundació Triangle Jove Reis Gallego. 1898038_10204824952253927_7179944699535709172_n

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s