FORMACIONS XVII TROBADA TRIANGLE JOVE

Els i les participants de la XVII Trobada Triangle Jove han de triar dues formacions entre sis que s’ofereixen. A continuació us deixem amb un resum del contingut de cada formació perquè pogueu triar aquella que s’ajusti més als vostres interessos:

  • Apropiació de l’espai públic: com a entitats, de quins espais públics disposem, què hi podem fer i com hi podem accedir? L’ús de l’espai públic com a eina de participació ciutadana.
  • Redefinició dels espais d’entitats: proposem solucions, alternatives i estratègies per a solucionar un dels principals problemes de les entitats: els espais i els locals.
  • Capgirem la Llei Mordassa: Quins drets vulnera aquesta nova llei? Quins límits democràtics traspassa? Farem cinc cèntims de què suposa aquesta llei per a les entitats.
  • Democràcia interna: repassarem un seguit d’estratègies que ens ajudin a gestionar el respecte de la majoria tot respectant les minories, que garanteixin la igualtat entre els membres i a millorar la transparència de l’entitat.
  • Participació interna: una de les dificultats a què ens enfrontem des de les entitats és el relleu intern. Aprendrem com, a través de la formació, la comunicació i el lideratge podem fer créixer la motivació a l’entitat.
  • Comunicació 3.0: avui en dia la comunicació digital ha esdevingut una eina bàsica per a les entitats. Amb la creació d’un pla de comunicació aprendrem com treure’n el millor partit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s