FORMACIONS XVII TROBADA TRIANGLE JOVE

Els i les participants de la XVII Trobada Triangle Jove han de triar dues formacions entre sis que s’ofereixen. A continuació us deixem amb un resum del contingut de cada formació perquè pogueu triar aquella que s’ajusti més als vostres interessos:

  • Apropiació de l’espai públic: com a entitats, de quins espais públics disposem, què hi podem fer i com hi podem accedir? L’ús de l’espai públic com a eina de participació ciutadana.
  • Redefinició dels espais d’entitats: proposem solucions, alternatives i estratègies per a solucionar un dels principals problemes de les entitats: els espais i els locals.
  • Capgirem la Llei Mordassa: Quins drets vulnera aquesta nova llei? Quins límits democràtics traspassa? Farem cinc cèntims de què suposa aquesta llei per a les entitats.
  • Democràcia interna: repassarem un seguit d’estratègies que ens ajudin a gestionar el respecte de la majoria tot respectant les minories, que garanteixin la igualtat entre els membres i a millorar la transparència de l’entitat.
  • Participació interna: una de les dificultats a què ens enfrontem des de les entitats és el relleu intern. Aprendrem com, a través de la formació, la comunicació i el lideratge podem fer créixer la motivació a l’entitat.
  • Comunicació 3.0: avui en dia la comunicació digital ha esdevingut una eina bàsica per a les entitats. Amb la creació d’un pla de comunicació aprendrem com treure’n el millor partit.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s