La XVIII Trobada Triangle Jove es trasllada a Gandia!

Us informem que la Trobada Triangle Jove d’enguany ha canviat d’ubicació. Finalment, ens trobarem a Gandia. La resta de detalls segueixen tal com s’havien previst:

Els dies 14, 15 i 16 d’octubre ens reunirem membres d’associacions juvenils de Catalunya, País Valencià i Illes Balears per debatre, formar-nos i millorar les nostres habilitats en matèria d’ètica associativa.

Si vols explorar les noves perspectives i els nous reptes de l’associacionisme, si vols aprendre com crear el codi ètic d’una entitat, si t’interessa aprofundir en la gestió ètica i participativa dels recursos o si vols seguir adquirint coneixements per treballar i actuar #AmbCoherència, t’esperem a la XVIII edició de la Trobada Triangle Jove. Una vegada més, la trobada combinarà espais formatius amb altres de reivindicatius i es reservaran moments específics que permetin seguir fent xarxa entre les entitats juvenils i els Consells Locals de Joventut.

Teniu temps per inscriure-us i fer el pagament fins al 23 de setembre. Només cal que ompliu aquest formulari: http://www.reunalia.com/856379

L’assistència té un cost de 50 euros que es destinaran íntegrament a cobrir les despeses. Aquest preu inclou allotjament, àpats dels tres dies, transport fins a Gandia i formacions.

Trobareu més informació aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s