València acollirà la XI Trobada Triangle

Valencià acollirà enguany la XII Trobada Triangle Jove, la plataforma de coordinació i treball creada el 1999 i formada pel Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV), el Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC). Així va acordar-ho diumenge passat a València el Patronat de la Fundació Triangle Jove, l’òrgan de coordinació de l’entitat.Carmen Robles, Presidenta del CJCV i patrona de la Fundació, va voler destacar la il·lusió del CJCV d’acollir l’Aplec i la voluntat que aquesta cita contribuisca a potenciar la participació i implicació del jovent i les entitats valencianes amb el Triangle.

La reunió del 6 de juny va servir per parlar de la situació actual de la fundació, la programació d’activitats futures i també per tal d’incorporar i presentar al si del patronat els nous cinc patrons de l’entitat. Entre ells els tres nous presidents dels consells del Triangle (Marta Carrió pel CJIB, Víctor Albert pel CNJC, i Carmen Robles pel CJCV) així com dos nous patrons més, Laura Ribalaiga, nomenada pel CNJC, i en Rafel Sedano, per part del CJIB.

L’espai Triangle Jove va nàixer farà ara onze anys amb la vocació d’establir un espai d’intercanvi entre els tres consells de joventut, on conèixer altres realitats i aprendre els uns dels altres, on trobar-se i compartir experiències. A més, des de fa dos anys, aquest espai de col·laboració ha passat a constituir-se en Fundació per tal de consolidar i refermar els seus objectius.

Dintre del calendari anual d’activitats del Triangle, l’Aplec és sens dubte una de les iniciatives més reeixides, tant pel nombre de jovent implicat com per tractar-se d’un espai idoni per a compartir idees i projectes, eines de treball i sobretot experiències. L’Aplec arriba enguany a la seua XII edició i, d’acord amb la praxis del Triangle, enguany se celebrà en terres valencianes, ja que successivament cada any acull l’Aplec un dels tres territoris del Triangle.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s