El Triangle Jove prepara les activitats de 2011

El Patronat de la Fundació Triangle Jove es va reunir el passat 23 de gener a la seu del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) per encarar l’any que ara tot just comença. Durant la trobada, en què van participat tots els patrons i patrones representats dels tres consells de joventut, es va parlar dels reptes del Triangle Jove pel 2011.

Així, el patronat va centrar la reunió de diumenge en planificar les principals activitats de l’any, sobretot la XIII Trobada Triangle Jove, que cada any reuneix més d’un centenar de joves catalans, valencians i balears. A més, també va tractar-se l’actual context que viuen les entitats i plataformes associatives juvenils, marcat per les retallades en els convenis i subvencions que recolzen la seua activitat. Una situació davant la qual el Triangle es planteja la necessitat de fer present en la societat la tasca social de les entitats juvenils així com la conveniència de dotar les associacions de recursos i eines suficient per mantenir el seu volum d’activitat malgrat el context difícil que afrontem.

D’altra banda, la reunió també va servir per renovar la composició del Patronat. En aquest sentit, la Helena Malonda repeteix mandat com a patrona, a proposta del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV), on hi participa en representació del BLOC JOVE. I en Joan Miquel Rovira, membre del màxim òrgan de la Fundació durant més de dos anys, va deixar el seu lloc a la Séfora Bou, també escollida pel CJCV i membre del Consell de la Joventut d’Alacant, a més d’una participant activa de les activitats del Triangle Jove en els darrers anys.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s