La Fundació Triangle Jove rebutja l’eliminació del CJIB i adverteix que les retallades de Bauzà ratllen la crueltat

La Fundació Triangle Jove ha fet pública aquest matí la seua solidaritat amb el CJIB, el Consell de la Joventut de les Illes Balears, arran de la notícia apareguda als mitjans de la supressió per part del govern Bauzà d’aquest órgan, així com del Consell Econòmic i Social, l’Hospital General, l’Hospital Joan March i d’altres mesures d’austeritat.

Per a la Fundació, formada pels consells de la joventut de Catalunya, Comunitat Valenciana i Illes Balears, de confirmar-se aquesta mesura es feriria de mort un organisme que treballa colze a colze amb el jovent balear per oferir noves vies de formació, ocupació i oci en un context on l’atur juvenil arriba a límits mai vistos.

Junt això, el tancament dels hospitals Joan March i el General, que atenen els col·lectius amb més risc d’exclusió social, fan que la darrera de les mesures d’ajust del govern Bauzà ratllen la crueltat. Des de la Fundació es demana la retirada immediata d’aquestes mesures curterministes que no actuen sobre el focus del problema i de facto estan desmantellant l’estat del benestar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s